Четвер, 09.05.2024, 19:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернещинський НВК

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Лютий » 9 » Тиждень національно-патріотичного виховання
10:53
Тиждень національно-патріотичного виховання

Тиждень національно-патріотичного виховання у Чернещинському НВК

     На сучасному етапі українського державотворення надзвичайно актуальною є проблема виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, активної громадянської позиції, сприяння усвідомленню учнями свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.

      Патріотизм є нагальною потребою держави, якій необхідні національно свідомі громадяни, здатні забезпечити країні гідне місце в цивілізованому світі. Тож у Чернещинському НВК з 12 по 16 жовтня проходив тиждень національно-патріотичного виховання до Дня українського козацтва та Дня захисників України. Упродовж  тижня у школі відбулася низка заходів національно-патріотичного спрямування. Заступник директора з виховної роботи Віта Северін розробила план заходів тижня, спрямованих на активізацію діяльності педагогічного та учнівського колективів в напрямку виховання свідомого патріота, виходячи з потенційних та виховних можливостей закладу. У шкільній бібліотеці функціонувала книжкова виставка  «Моя країна – Україна»». В кожному класі пройшли традиційні уроки мужності «Герої не вмирають!», під час яких вчителі познайомили учнів з історією свята Дня захисника України та пригадали традиції славного українського козацтва. Учні початкових класів взяли участь у виставці-конкурсі патріотичних малюнків «14 жовтня – День захисника України». А учні 5 та 6 класів отримали можливість показати свою силу, спритність та витривалість в ході спортивно-розважального свята «Козацькі забави».

   14 жовтня має бути святим днем не лише для православних християн, але й для всіх свідомих громадян: ми не повинні бути байдужими до минулого рідного краю. У цей складний для України час потрібно знаходити те, що єднає нас – різних, проте рівних громадян вільної держави. Радісно, що українська молодь ревно береже історичну пам'ять нашого народу і популяризує його традиції. 

Категорія: Чернещинський НВК | Переглядів: 134 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Якість освіти
Свята та події
Календар України. Українське ділове мовлення
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz