Субота, 27.04.2024, 06:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернещинський НВК

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 24 » Змагання ЮІР.
01:01
Змагання ЮІР.

25 квітня 2013 року в м. Куп’янськ відбулися кущові  змагання загонів юних інспекторів руху. Не перший рік честь Борівського  району на змаганнях гідно захищають учні Чернещинського НВК, яких готують до змагань директор НВК Богомолова Т.П., заступник директора з виховної роботи Северін В.М., вчитель трудового навчання Забий ворота В.І., працівник будинку культури Шведченко А.А , велику допомогу надав генеральний директор агрофірми «Новий шлях» Гомон О.А., який виділив в минулому році  кошти на пошиття костюмів. І саме завдяки Олексію Анатолійовичу  наша команда мала єдину командну форму. 

Цього року 10 учнів 9-11 класів - законослухняних учасників дорожнього руху, що об'єдналися в загін юних інспекторів, упевнено боролися за першість змагань, показавши відмінні знання, вміння у конкурсах.

Спочатку змагалися юні велосипедисти, які повинні були проїхати за розміткою. Наші спритні спортсмени проїхали без жодної помилки! На наступному етапі змагань в учасників перевіряли знання правил дорожнього руху, а також жести регулювальника. Після чого, команда мала змогу продемонструвати творчий виступ агітбригади, в якому вони  пропагували безпечний рух на дорозі та знання ПДР.

Команда підготувала  плакат з соціальної реклами "Світлофор нам помагає і по-дружньому моргає". В результаті напруженого суперництва, в першу чергу із господарями змагань, загін чернещинських  юірівців у складі Северин Анастасії, Северін Валерії, Волохай Анастасії, Нескуби Маргарити, Гонтар Ірини, Кочергіной Ірини, Арістархової Елеонори, Ладанець Тетяни, Молчанова Вадима, Гонтаря  Віталія  виборов перше місце. І тепер команда  отримала право брати участь в обласному етапі Всеукраїнського зльоту шкільних загонів юних інспекторів руху, який відбудеться у травні в місті Харків. Вітаємо призерів та радіємо, що у стінах Чернещинського  НВК  педагогічним колективом змістовно організовується цікаве й корисне дозвілля школярів, які у майбутньому будуть уважними водіями, а, можливо, й службовцями Державтоінспекції! Молодці!

Категорія: Чернещинський НВК | Переглядів: 446 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Якість освіти
Свята та події
Календар України. Українське ділове мовлення
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz