Вівторок, 23.04.2024, 18:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернещинський НВК

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 24 » Пришкільний табір 2013 року.
01:05
Пришкільний табір 2013 року.

Літо ставить перед батьками одвічну проблему – влаштувати дітям гарний відпочинок. При цьому бажано, щоб вони й оздоровилися, й покупалися в морі або річці, й підтягли знання з проблемних шкільних дисциплін. Важливі також безпека і цікава програма перебування.

Велика літня перерва у школярів – це період зміцнення їхнього здоров`я, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод; це пора морального загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

27 травня для 64 учнів та вихованців розпочав роботу пришкільний табір відпочинку дітей з денним перебуванням "Берегиня". Літнє оздоровлення дітей - це одне з найважливіших питань, якими опікується адміністрація НВК та наш вчительський колектив. У зв'язку з цим план роботи шкільного табору відпочинку включає в себе найрізноманітніші заходи: спортивні змагання, ігри та розваги, екскурсійні подорожі та походи. До табору залучено учнів 1-8 класів. Створено два загони та з режимом роботи з 8.00 до 14.00. Виховна робота у пришкільному таборі відпочинку базується на розвитку дитячої ініціативи, самодіяльності, колективної творчої справи й полягає у проведенні кожного дня змістовної, цікавої, активної справи. План виховної роботи насичений різноманітними заходами та складається з урахуванням побажань дітей.

Із цією метою наприкінці навчального року проводиться анкета серед учнів «Що ти очікуєш від пришкільного табору? Твої пропозиції». Перш за все дітей привертають змістовні культурно-масові заходи, яскраві дійства та особиста участь у всіх справах. Ураховуючи всі об'єктивні та суб'єктивні можливості, рівень розвитку й вихованості та реальні запити учнів  були організовані різноманітні заходи. Цікаво і незабутньою була екскурсія в місто Солевар, яка відбулася за підтримки районного відділу освіти та генерального директора агрофірми «Новий шлях» Гомона О.А.

Не всі українські шахти небезпечні для людей. У місті Соледар наші діти мали унікальну можливість відвідати справжню соляну шахту. Просто під землею працює санаторій, відкритий для кожного. Тут повітря, збагачене частинками солі, лікує астму та укріплює нервову систему. Таких об’єктів в усьому світі, без перебільшення, одиниці. Тому діти покинули шахту  у захваті від прогулянок соледарськими соляними шахтами!

Так проходять цікаві літні дні у стінах рідної школи.

 

Категорія: Чернещинський НВК | Переглядів: 634 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Якість освіти
Свята та події
Календар України. Українське ділове мовлення
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz