Середа, 24.04.2024, 17:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Чернещинський НВК

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Лютий » 14 » День Святого Валентина
21:05
День Святого Валентина

День Святого Валентина 

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

У НВК  у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги,  потурбуватися про близьких та друзів…

У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які  висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. Вихованці дитячого садочка підготували святкові листівки для своїх рідних.

     

 І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей. Рано-ранесенько почала працювати  святкова пошта,  «Скринька кохання» цього дня була переповнена валентинками.

 Учні  початкових класів  взяли участь у різноманітних конкурсах, веселих  забавах, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

      

       

«Ідеальна пара» - під такою назвою  для учнів 6 класу пройшла розважально-пізнавальна гра до Дня Святого Валентина. Під час заходу учні познайомилися з історією виникнення свята закоханих, як святкують День Валентина в різних країнах світу, цікаво було дізнатися які подарунки готують в цей , а також прийняли участь у наступних конкурсах : «Любов з першого погляду», конкурс «Знайомство», «Зрозумій мене». «Етикет», «Без мене ти не я , без тебе я не ти.», «Дотик», «Ерудит»., «Стріли амура». У підсумку звання «Ідеальна пара» отримали Купріянов Владислав та Устименко Вероніка. Невимушена і доброзичлива атмосфера під час проведення заходу викликала у дітей радісний настрій.
 Кілька раундів з цікавими завданнями пройшли дуже швидко. Але ніхто без подарунків та сюрпризів не залишився, адже солодкий приз чекав на всіх.

                       

Тож, бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі!!!

 

Категорія: Чернещинський НВК | Переглядів: 110 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Якість освіти
Свята та події
Календар України. Українське ділове мовлення
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz